دستورالعمل پخت خمیر پیتزا

دستورالعمل پخت خمیر پیتزا

دستورالعمل پخت خمیر پیتزا

مراحل پخت خمیر پیتزا

با آموزشی دیگر از مجموعه دستور پخت غذاها ، با موضوع دستورالعمل پخت خمیر پیتزا با ما همراه باشید.

۱٫ فر خانگی را از قبل تا دمای ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد/۴۰۰ درجه ی فارنهایت گرم کرده و کف سیتی پیتزای معمولی را چرب نمایید.

۲٫ محتویات پاکت آرد را در یک ظرف بزرگ خالی کنید و در وسط آن یک حفره ایجاد کنید..

۳٫ ۴۰ میلی لیتر روغن گیاهی اضافه کنید و آن را به خوبی هم بزنید و سپس ۲۵۰ میلی لیتر آب را به ترکیب اضافه کنید.آنها را با قاشق تا زمانی که بتوان خمیر را به صورت یک توپ ایجاد کرد مخلوط کنید و با دست ورز بدهید.

۴٫ خمیر را روی یک تخته که روی آن آرد برنج پاشیده شده است بطور مختصر مخلوط کنید.ترکیب را به ۳ قسمت تقسیم کرده و آن را به اندازه ی ظرف پیتزا یا ضخامت دلخواه پهن کنید.

۵٫ به روی پیتزا چاشنی های دلخواه بزنید و آن را به مدت ۱۵ تا۲۰ دقیقه بپزید تا زمانی که به رنگ قهوه ای – طلایی در بیایند.

لازم به ذکرست از این دستورالعمل پخت غذا در تهیه آرد خمیر پیتزا و شیرینی پزی درمصارف خانگی و صنعتی استفاده میشود.

شما میتوانید جهت تهیه این خمیر پیتزا از آرد همه منظوره ساده بدون گندم و بدون گلوتن ارگرن استفاده نمایید.