اسپاگتی نودل برنج وذرت

اسپاگتی نودل برنج و ذرت

اسپاگتی نودل برنج و ذرت ارگرن به طور طبیعی فاقد گلوتن است و تولید شده با ترکیباتی مغذی شامل: برنج، ذرت رسیده، ارزن و… میباشد.
پاستای برنج و ذرت ارگرن، دارای کیفیت بالا و برنده ی چندین جایزه است که به دقت با ترکیبی از برنج و ذرت رسیده، تولید شده است.
این محصول به طور طبیعی فاقد گندم و گلوتن است. همچنین با طعمی لذیذ و کارآیی های مختلف، تنوع تغذیه ای بیش از پاستای گندم را فراهم می کند.
دستور العمل پخت پاستای بدون گلوتن ذرت و برنج ارگرن:
1-هر ۲۵۰ گرم ماکارونی ارگرن را در مقدار زیادی آب جوش قرار دهیدنمک را به آب اضافه کنید.
2-برای 8.5 دقیقه محتویات را به آرامی به هم بزنید و تا به جوش آمدن ادامه دهید یا تا زمانی که بافت محصول حفظ شود.مراقب باشید زمان پخت طولانی نشود.
3-سپس از روی حرارت بردارید و بلافاصله تحت فشار آب گرم بشویید.

-غذایی-اسپاگتی-نودل-برنج-و-ذرت اسپاگتی نودل برنج وذرت
-نودل-برنج-و-ذرت-بدون-گلوتن اسپاگتی نودل برنج وذرت