ماکارونی بدون گلوتن برنج وذرت

ماکارونی بدون گلوتن

اطلاعات محصول:


ماکارونی بدون گلوتن برنج و ذرت تولید شده با ترکیباتی مغذی شامل: برنج، ذرت رسیده، ارزن و پاستای برنج و ذرت است.
ارگرن،دارای کیفیت بالا و برنده ی چندین جایزه است که به دقت با ترکیبی از برنج و ذرت رسیده، تولید شده است.
این محصول به طور طبیعی فاقد گندم و گلوتن است. همچنین با طعمی لذیذ و کارآیی های مختلف، تنوع تغذیه ای بیش از پاستای گندم را فراهم می کند.

دستور العمل پخت ماکارونی برنج وذرت:


1-هر ۲۵۰ گرم ماکارونی ارگرن را در مقدار زیادی آب جوش قرار دهیدنمک را به آب اضافه کنید.
2-برای 8.5 دقیقه محتویات را به آرامی به هم بزنید و تا به جوش آمدن ادامه دهید یا تا زمانی که بافت محصول حفظ شود.مراقب باشید زمان پخت طولانی نشود.
3-سپس از روی حرارت بردارید و بلافاصله تحت فشار آب گرم بشویید.

-غذایی-ماکارونی-برنج-و-ذرت ماکارونی بدون گلوتن برنج وذرت
-برنج-و-ذرت-بدون-گلوتن ماکارونی بدون گلوتن برنج وذرت

شما می توانید این محصولات را هم در نظر بگیرید